Yrityksen perustamisinfo maanantaisin 16.8., 20.9., 25.10., 22.11. ja 20.12 klo 9.15-11.30. Maanantain 16.8. tilaisuus on klo 9-11 ja vain videoneuvotteluna Teamsissa. Muut lähitilaisuuksina työ- ja elinkeinotoimiston Seinäjoen toimipaikassa, mutta niihinkin voi osallistua Teamsin välityksellä etänä. Infot on tarkoitettu kaikille yritystoimintaa suunnitteleville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Teamsilla osallistumiset edellyttävät ilmoittautumista viimeistään päivää ennen tilaisuutta oikealla olevasta "ilmoittaudu tapahtumaan valikosta". Saat ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, josta pääset seuraamaan tilaisuutta. Katso perustamisinfojen tarkempi esite tästä.

Kevyesti yrittäjäksi® -infotilaisuus kevyt- ja sivutoimiyrittäjäksi aikoville ja asiasta kiinnostuneille jatkuvat syksyllä 2021. Ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin.Tule kuulemaan mitä sivutoimiyrittäminen ja kevytyrittäjyys tarkoittavat ja miten ne eroavat toisistaan. Mikä vaihtoehto sinulle sopii? Ilmoittaudu oikealla olevasta "ilmoittaudu tapahtumaan valikosta". Saat ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, josta pääset seuraamaan tilaisuutta. 

Minustako yrittäjä -info Seinäjoella 24.8., Kurikassa 8.9. ja Kauhavalla 9.9. Katso esite ja ohjelma klikkaamalla paikkakunnan nimeä. Muut syyskauden paikkakunnat ja ajat ilmoitetaan myöhemmin. Infot ovat maksuttomia ja tarkoitettu kaikille alkaville yrittäjille, yritystoimintaa suunnitteleville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Ilmoittautumiset sivun oikealla laidalla olevasta "ilmoittaudu tapahtumaan valikosta". 

Yrittäjäkoulutustarjonta Etelä-Pohjanmaalla
yrittäjäksi aikoville/yritystoimintaa suunnitteleville:
- SEDU aikuiskoulutus, kts. tarjonta täältä.
- Suomen Yrittäjäopisto, kts. tarjonta täältä.
- Into Seinäjoki Oy:n tapahtuma ja koulutuskalenteri täältä.
- Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri, jossa näkyvillä myös yrittäjävalmennukset katso tästä ja TE-toimistojen työvoimapoliittisen koulutustarjonnan näet täältä.
- Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin koulutuskalenteri täältä.
- Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien koulutukset ja tapahtumat täältä.