Yrityksen perustamisinfot Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston Seinäjoen toimipaikassa kevätkaudella 2020 maanantaisin 20.1., 17.2., 16.3., 20.4., 18.5. ja 15.6. klo 9.15-11.45. Tilaisuuden esite tästä. Tilaisuuksiin voi osallistua videoneuvotteluyhteydellä myös TE-toimiston Alajärven ja Kauhajoen toimipisteistä. Perustamisinfoihin EI tarvitse ilmoittautua, voi tulla vapaasti paikalle. Asiantuntijavierailijat: ma 20.1. Oma Säästöpankki rahoituksesta sekä yrityksen tili- ja maksuliikennepalveluista; 17.2. Mainostoimisto Riima alkavan yrityksen markkinoinnista ja asiakashankinnasta; 16.3. Lakeus Tilitoimisto kertoo asioinnista tilitoimiston kanssa; 20.4. Oma Säästöpankki maksuliikenneasioista sekä yritystileistä ja rahoituksesta; 18.5. POP Pankki kertoo tileistä, maksuliikenneasioita ja rahoituksesta sekä 15.6. Lähitapiola alkavan yrittäjän vakuutuksista.

HUOM! Minustako yrittäjä -infot Ilmajoella 7.4. , Evijärvellä 15.4. ja Ähtärissä 28.4. sekä Kevyesti yrittäjäksi Kurikassa 15.4. PERUTTU koronavirustartunnan leviämisen ehkäisemiseksi.

Kevyesti yrittäjäksi -infotilaisuudet kevyt- ja sivutoimiyrittäjäksi aikoville ja asiasta kiinnostuneille  ti 18.2., ti 17.3., to 16.4., to 14.5. ja to 11.6. klo 14-16. Paikkana Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston Seinäjoen toimipaikka. Tule kuulemaan mitä sivutoimiyrittäminen ja kevytyrittäjyys tarkoittavat ja miten ne eroavat toisistaan. Mikä vaihtoehto sinulle sopii? Tilaisuus on maksuton, ei tarvitse ilmoittautua. Katso tilaisuuden esite tästä.

Kevyesti yrittäjäksi -infotilaisuudet kevyt- ja sivutoimiyrittäjäksi aikoville ja asiasta kiinnostuneille myös maakunnassa Kurikassa ke 15.4.2020 klo 16.30-18.30. Paikkana yrityspalvelupiste Formu, Keskuspuistikko 14. Kts. esite. Ilmoittautumiset oikealla olevasta "ilmoittaudu tapahtumaan" viimeistään 14.4.

Minustako yrittäjä -infot alkaville yrittäjille, yritystoimintaa suunnitteleville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille Seinäjoki 14.1.;  Ilmajoki  7.4.; Evijärvi 15.4.;  Ähtäri 28.4. Katso tilaisuuden paikka, ohjelma ja aikataulu klikkaamalla paikkakunnan nimeä. Ilmoittaudu tapahtumaan sivun oikealla olevasta valikosta "ilmoittaudu tapahtumaan".

Yrittäjäkoulutustarjonta Etelä-Pohjanmaalla
yrittäjäksi aikoville/yritystoimintaa suunnitteleville:
- SEDU aikuiskoulutus, kts. tarjonta täältä.
- Suomen Yrittäjäopisto, kts. tarjonta täältä.
- Into Seinäjoki Oy:n tapahtuma ja koulutuskalenteri täältä.
- Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri, jossa näkyvillä myös yrittäjävalmennukset katso tästä ja TE-toimistojen työvoimapoliittisen koulutustarjonnan näet täältä.
- Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin koulutuskalenteri täältä.
- Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien koulutukset ja tapahtumat täältä.